top of page

Services
Karuna biedt verschillende diensten aan

Counseling

Iedereen krijgt in het leven wel eens te maken met verlies. Verlies van een dierbare, werk of relatie.

De manier waarop iemand omgaat met verlies is per  persoon verschillend. Daarnaast brengt ieder verlies verandering met zich mee.

We kennen meestal twee manieren om met emoties om te gaan; beheersen of afreageren. Het kan zijn dat iemand niet alleen om kan gaan met het verlies. Er kunnen lichamelijk, emotionele, cognitieve en gedragsreacties voorkomen die het proces kunnen beïnvloeden. Dit is allemaal niet nodig. Het is juist wanneer we deze liefdevol toelaten dat ze ons mooie cadeaus ervoor teruggeven.

Tijdens de begeleiding krijg je de gelegenheid om in alle rust en tijd over het verlies te praten en emoties te uiten. Hierbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen om je begeleidingstraject te faciliteren. Hierdoor krijg je ruimte om het verlies een plek te geven in je leven.

 

Voor vragen of het maken van een afspraak neem gerust even contact op.

Ontspannings massage

Tijdens de massage richtten we ons zowel op het ontspannen van de spieren als op de geestelijke ontspanning.

Het gaat erom dat onderdelen van het lichaam niet als afzonderlijk worden beschouwd maar dat ze in contact staan met ons gevoelens en emoties.

De massages zijn gericht op het weer in contact komen met je lichaam en wat er in je lichaam gebeurt.

Door  het rustige en aandachtige manier van aanraken word je weer bewust van je lichaam.

Hierna mag  je rustig even bij komen onder genot van een kop thee.

Voor vragen of het maken van een afspraak neem gerust even contact op.

Universal White Time Healing

De Universal White Time Healing ( UWTH) is een puur liefdevolle energie die je helpt om je bewust te worden van wie je bent en welke prachtige kwaliteiten je hebt.  Daarnaast helpt de UWTH je om pijnlijke ervaringen, stress, verdriet, blokkades en gedachtepatronen op een zachte manier te verwerken en los te laten.

De behandeling betreft  een persoonlijke contact behandeling die op verschillende niveau's kan werken (lichamelijk, emotioneel,cognitief of spiritueel). Tijdens de behandeling komt de energie altijd terecht waar je hem op dat moment nodig hebt. Hierdoor is de uitwerking bij elk persoon anders. Het kan variëren van tot rust komen, het losmaken en verwerken van emoties of het komen tot inzichten en kwaliteiten over je zelf.

Voor vragen of het maken van een afspraak neem gerust even contact op.

bottom of page