top of page
Search
  • ghyslenemaria

Donkere Momenten

Updated: Jul 4, 2022


Donkere momenten of periodes in ons leven. Wie heeft dit niet wel eens meegemaakt?

Ja, ik heb er genoeg meegemaakt. Maar wat waren de laatste maanden donker zeg en ook voor velen om me heen. Het was een tijd van veel gevoelens en emoties.

Een tijd waar ik telkens weer naar binnen mocht keren om te kijken wat er allemaal zat en opgeruimd mocht worden.

De "onrust" die aanklopte als signaal om dieper te kijken. Angst, verdriet en pijn kwamen er allemaal naar boven. Wegrennen....... ow nee, dat was geen optie want de signalen werden alleen maar sterker. Dus ik maak me comfortabel en voel wat er is.


Stap voor stap, rustig aan en blijven ademen....

Langzamerhand keerde de rust weer terug. Ik kreeg inzichten.


Diep van binnen weet ik dat dit er allemaal bij hoort. Wanneer je jezelf beter wil leren kennen mag je steeds weer een laag dieper. En wat word ik blij om dit telkens weer in mezelf te mogen aangaan want ik weet dat ik er altijd iets moois voor terug krijg.


Mocht je ook jou verhaal met mij willen delen stuur gerust een mail naar infokarunabegeleiding@gmail.com. Ik lees het graag.


Liefs

Ghyslene


24 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page