top of page
piclaatsteversie.2.jpg

Hallo,

Mijn naam is Ghyslene en na een rustige jeugd op Curaçao verhuisde ik in 2004 naar Nederland om gezondheidswetenschappen te studeren. Het was een normale leven met  werk, sporten en vrienden totdat ik in december 2012 een telefoon kreeg.

My Story

Op 27 december 2012 was het begin van een totaal ander leven toen mijn moeder door een auto werd aangereden en kwam te overlijden.

Niet wetend hoe ik verder moest, kwam ik weer terug in Nederland waar ik verder ging met mijn werk en een opleiding startte bij Ananta Opleidingen.  Al snel was het duidelijk wat mijn thema was, ik mocht gaan rouwen. Het was een proces waar ik  elke emotie mocht voelen en accepteren dat ze er zijn. Het verdriet, woede, angst, schuldgevoel, boosheid, gewoon alles voelen wat er op dat moment aanwezig was.

Door het rouwen ben ik veel inzichten rijker geworden en ervaar ik meer rust in mezelf en heb ik de schoonheid van emoties leren kennen.

Door dicht bij mezelf te blijven en te voelen ontdek ik telkens weer wat er in mij leeft en waar ik nog bewust van mag worden.

In 2015 ben ik weer terug naar Curaçao geëmigreerd waar ik in het onderwijs heb gewerkt en later in de gezondheidszorg. 

Veder dans en zwem ik graag, hou ik van wandelen en fotograferen.

Contact

Mobiel: +5999 5209090

Email: infokarunabegeleiding@gmail.com

bottom of page